Word ook een Trainer 5 Sterren Werkplezier!

Vijf Sterren Werkplezier is een aanpak waarmee een team zelf werkdruk aanpakt en ombuigt in werkplezier. De aanpak werkt naar een balans tussen energievreters en –gevers, heeft oog voor individuele verschillen, benut en ontwikkelt teamkracht, werkt met rust en veranderkundige wijsheid en leert deelnemers te kiezen uit vijf strategieën.

Steeds meer klanten merken hoe goed deze aanpak werkt, en daarom zijn we op zoek naar ervaren trainers/procesbegeleiders die deze methode willen leren kennen en toepassen.

Heb jij zin om workshops en trainingen Vijfsterrenwerkplezier aan teams te geven?

Wij bieden jou een training van anderhalve dag waarin je voldoende leert om daarna met teams aan de slag te gaan. We vragen je om hier € 1195,- in te investeren, die je half in geld betaalt en half via een opdracht die je onder onze vlag uitvoert. Als het wederzijds bevalt spreken we daarna af hoe je daarmee verder kunt gaan.

Details over de training

  • 15/1/2019 Eén dag basistraining. Je leert de methode en je leert de startworkshop voor teams te geven.
  • Eén webinar tussendoor om vragen te stellen, deze plannen we in overleg met de groep.
  • 5/3/2019 Een halve dag terugkomdag om puntjes op de i te zetten.
  • Trainingslocatie Utrecht.
  • De training is geschikt als je al basiskennis van faciliteren en/of coaching hebt en voor een groep durft te staan. En natuurlijk interesse hebt in werkdruk/werkplezier.

Meer weten?

Bel of mail een van ons.