Een inspiratiesessie werkdruk bij de gemeente Den Haag:

Begin 2016 zijn wij in gesprek gegaan met adviseurs van De Goede Praktijk met de vraag of zij ons konden helpen bij de aanpak van Werkdruk in een van onze bedrijfsonderdelen. Vanaf dag 1 was er goed contact en werden we uitgevraagd om te zien waar nu precies de pijn zat. Na een gedegen voorbereiding vond in april 2016 een Inspiratiesessie Werkdruk plaats inclusief een fishbowl-sessie voor 250 medewerkers uit alle lagen van de organisatie inclusief MT en de directie. Het werd een buitengewoon inspirerende sessie met professionele aanpak en begeleiding.

Dit was een mooi begin voor verdere interventies in onze organisatie op dit gebied en medewerkers gingen aan het eind van deze dag met energie naar huis.

Als adviseur kan ik De Goede Praktijk dan ook aanbevelen als een betrouwbare partner die met haar expertise rond werkdruk en werkstress daadwerkelijk oplossingen weet te bereiken.

Daan Peschier (Arbo Adviseur Gemeente Den Haag)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *