Aukje van den Bent

Bedrijfskundige, organisatieadviseur en procesbegeleider

‘Aukje is enthousiast, praktisch en ontwapenend direct’.

aukje1pas

Aukje is sinds 2007 zelfstandig organisatie-adviseur en werkt samen met andere adviseurs vanuit Ergo-Balans en De Goede Praktijk. Daarvoor werkte ze 10 jaar bij het Academisch Ziekenhuis Groningen en Sant Organisatie Adviseurs. En dáárvoor studeerde ze bedrijfskunde aan de Rijks Universiteit Groningen.

Projecten op het gebied van werkdruk vormen een rode draad in haar carrière. Als auteur van het boek ‘Werkdruk in de hand, een praktische aanpak voor managers’ verwoordde ze haar ervaring. Aukje voerde opdrachten uit voor branches en individuele bedrijven in de Verpleging, Verzorging & Thuiszorg, het Voortgezet Onderwijs, het Rijk, Verzekeraars, de Sport, Woningcorporaties, Gehandicaptenzorg, de Schoonmaakbranche, Isolatie & Installatie, Vlees- & Vleeswaren, de Uitgeverijen en bij Medicijnfabrikanten.

Aukje geeft regelmatig trainingen en workshops aan medewerkers en leidinggevenden. ‘Ze maakt met iedereen goed contact en weet met haar creatieve werkvormen elke keer een groep samen in gesprek te krijgen’.

Contact
M.  06-14913865
E.   aukje@vijfsterrenwerkplezier.nl